Thursday, May 20, 2010

Süper Lig'e Yolcu Kalmasın!

LYS yoğunluğundan dolayı blog'a yazamayacağımı önceki yazılardan birinde belirtmiş olmam lazım. Ancak seneye bu blog çok daha güzel, çok daha takipçisi olan bir site haline gelecek.

17'sinde başlayan Play-Off macerasının tek bir saniyesini bile kaçırmıyorum tabii ki. Sadece yazamıyorum. İşte iki maçtan notlar:

Karşıyaka Maçı:
Ercan'ın önlibero oynamasından tutup Mehmet Budak'ın sol bek olmasına kadar birçok yanlışlık kadro eksikliğinden göze çarpıyordu. Nitekim Yiğitcan-Musa Sinan ikilisi bu maçta en çok göze batanlardı. Musa Sinan'ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda gol olsaydı, Altay rahat bir Play-Off geçirebilirdi. Olmadı, Adana maçına bıraktık umutları. İki taraf da zevk vermedi, "Lan yine mi seneye kaldı?" sorularını sormaya başladık.

Konya Maçı:
Maça iyi başladık, karşılıklı ataklar bulduk. Musa Sinan önceki maçın en iyisi olmasına rağmen tutuk başladı, kanatlarda istediğimiz kadar etkili olamadık. Ercan ve Musa Çağıran gözüme batan ve gerçekten çok çalışan isimlerdi. İlk golün gelmesiyle, hem de Burak'tan gelmesiyle havaya girdik. Molina'nın kaçırdığı pozisyondan sonra bol bol küfrettik. Yediğimiz golden sonra yüreğimiz ağzımıza geldi, ki gol tamamen Tiago'nun hatasıydı. Tiago frikikten kendini affettirince, Konya'yla oynayacağımız final nitelikli maça konsantre olmaya başladık.

Ligin son maçında Konya'yı 4-1 yenmiştik.

Konya maçında bize destek veren tüm Kartal'lı ve Giresun'lu dostlara selamlar. Pazar günü hakkımız olanı almaya gidiyoruz, Süper Lig'e gidiyoruz!

BÜYÜK ALTAY,
Azwraith.

2 comments: