Wednesday, March 17, 2010

Altay Tribünü ve Haberler

Tribünde hala bir huzursuzluk var. Kimi devrede Okan Koç, Levent Kartop giderken sesini yükseltmeye çalıştı, kimi 8 Trilyonluk bütçeyi ne yaptığı bilinmeyen Konuşmaz'a, kimi Feyyaz'ın hayaletine, kimi de Fuat Yaman'a. Tribünde fikirsel olarak bir ayrılık var, bir bütünlük yok. Kocaeli maçının sonunda doğrudan çıkış tüneline yönelen Şehmus'a küfredenlerin, çakmak atanların tribününde sonraki maç Şehmus'la barışabilenler var.


Dağınık tribün yapısı oyuncuları ne kadar etkiler bilemesem de, maça gelecekleri ve şehrin atmosferini etkisi altına almış bulunmakta. Hala evimizdeki maçlar için ciddi bir kalabalık oluşturamıyoruz.


Tribün hakkında daha detaylı bir yazıyı umarım gelecek haftalarda maça gittikten sonra yazacağım.


---


Burak Çalık iyileşti ve Adana maçında oynaması muhtemel. Altay'ımız Adana maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yiğitcan'ın da Nisan başında takıma katılması bekleniyor. Defansımızın bel kemiği düz koşulara başlamış. Yiğitcan'ın dönüşü şüphesiz defans hattında birçok şeyi değiştirecektir, en azından Mehmet Budak defansın göbeğinde oynayıp kendi kalesine gol atınca kahırdan ölmez.


Adana maçı ile ilgili başka bir haber ise formsuz kral Zafer Biryol'un kadroya alınıp alınmama durumu. Zagor bu maçta Zafer'den faydalanabileceğini söylerken, sezon başından takıma ne kattığı belli olmayan Zafer'in ne yapacağını kestirmek gerçekten güç. Bunun yanı sıra Abdülkadir de düz koşulara başlamış olduğu biliniyor, fakat onun da takımla antrenmanlara katılmak için süreye ihtiyacı olduğu söyleniyor.


Zaten işimiz Abdülkadir'e kaldıysa...
Azwraith.

No comments:

Post a Comment