Sunday, November 21, 2010

Geçtiğimiz İki Maç ve Önümüzdeki Maç

Çok kısaca: Giresun maçında iki takım da kötü oynadı, şans golüyle kazandık. Penaltı penaltı değildi, penaltıdan önceki pozisyon penaltıydı ve hakem vermedi. Giresun'lular maç içerisinde fazlasıyla itirazda bulundular, bu nedenle kırmızı kart geç geldi bile diyebiliriz. Hatta Tolga Seyhan'ın atılmaması kendisi açısından büyük bir şanstı.

Mersin İdmanyurdu karşısında daha derli toplu göründük. Karşı kaleyi bayağı sarstığımızı söyleyebilirim ama Kerem İnan'ı geçemedik. Mehmet Şen'in pası gol atmamızı sağlayacakken gol yememize sebep oldu. Pas konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz, oyunu açık tarafa yönlendiremiyoruz ve defans arkasına sarkan oyuncularımızı topla buluşturamıyoruz. Cenk Ahmet yine iyiydi, Yüksel döndükten sonra sağ açıkta Cenk Ahmet Altay için ekstra işler yapacaktır diye düşünüyorum.

Kartal maçında tribünde olacağız. Benim için sezonun ilk deplasmanı. Kartal maçını almamız, devre öncesi moral verecektir. Kartal maçında olası bir puan kaybı, bay geçtiğimiz haftadan da gelecek puan eksikliğiyle moralleri aşağı çekecektir. Ben Kartal maçına bir kırılma noktası gözüyle bakıyorum. Kartal'dan mutlak 3 puanla dönüp devreden önce mutlaka 2 maçlık bir galibiyet serisi yapmalıyız.

Bundan sonra mağlubiyete tahammülümüz yok, en kötü ihtimal beraberlik kabul edilebilir, o da Kartal karşısında kabul edilemez.

"Umudun Adı Sensin"

No comments:

Post a Comment